THRUXTON HISTORIC



SATURDAY 17 JUNE

ł					
	09:00	09:20	HSCC Historic Formula Ford 2000	Paid Practice	20 mins
	09:35	09:55	FISCAR	Qualifying	20 mins
	10:10	10:30	Superformance Ferrari Club Classic Series	Qualifying	20 mins
	10:45	11:05	Jochen Rindt Trophy Race 2023	Qualifying	20 mins
	11:20	11:35	Mighty Minis	Qualifying	15 mins
	11:50	12:10	HSCC Historic Formula Ford 2000	Qualifying	20 mins
	12:25	13:55	Lunch Break / Parades		90 mins
	14:10	14:25	FISCAR	Race 1	15 mins
	14:45	15:05	Superformance Ferrari Club Classic Series	Race 2	20 mins
	15:25	15:45	Jochen Rindt Trophy Race 2023	Race 3	20 mins
	16:05	16:25	Mighty Minis	Race 4	20 mins
	16:45	17:05	HSCC Historic Formula Ford 2000	Race 5	20 mins
	17:25	17:40	FISCAR	Race 6	15 mins

SUNDAY 18 JUNE

08:55 09:10	Jochen Rindt Trophy Race 2023	Warm-up	15 mins
09:15 10:45	Church Break		90 mins
10:45 11:05	CMMC	Qualifying	20 mins
11:20 11:40	Superformance Ferrari Club Classic Series	Race 7	20 mins
12:00 12:20	Mighty Minis	Race 8	20 mins
12:40 14:10	Lunch break / Parades		90 mins
14:25 14:45	Jochen Rindt Trophy Race 2023	Race 9	20 mins
15:05 15:35	CMMC	Race 10	30 mins
15:55 16:15	HSCC Historic Formula Ford 2000	Race 11	20 mins
16:35 16:55	Superformance Ferrari Club Classic Series	Race 12	20 mins

The programme may be brought forward, or the programme order may be amended. Competitors should listen carefully to the instructions given to them by their Championship Co-ordinator and/or Paddock announcements. It may not be possible to accommodate competitors arriving after the Assembly Area has been cleared. All times are provisional & may be changed without notice. It is the competitors' responsibility to watch the progress of the meeting & to be in the race assembly area no later than 20 minutes prior to the start of the race. Failure to comply may result in space being given to reserves.











